Thursday, February 24, 2011

Wednesday, February 23, 2011

Contest Teka Teki


BANYAK2 BINATANG, BINATANG APE YG TAK NAMPAK KAKI?


Jawapan:


KURA-KURA

alasan: 
sbb bila kura-kura  kunun diancam bahaya die akan sembunyikan kaki die.. so tak la nampak kaki even dia berkaki


Tarikh Tutup :25.2.2011



Nak Joint Click Here

Lulu Caldina 1st Giveaway

by


Tarikh Tutup : 29.3.2011

Tag: 
Mrs.K
Mamalyna


Nak joint Click Here

GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!

by


Tarikh Tutup : 22.3.2011


Nak Join Click Here

Sunday, February 20, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

by


Tarikh Tutup : 20.2.2011

sila abaikan keadaan rumah cam tongkang pecah tuh ...
tgh dok bersiap nk gerak pi langkawi time ni ..gerak mlm ...



Tag :
Mrs.K
NiniD
Mamalyna

Nak Joint Click Here


Ibu Hadif Giveaway 1/2011

by
http://ibuhadif.blogspot.com/


Tarikh Tutup : 1.3.2011

Nak Joint Click here

Cute Baby Style Contest

by
http://huda1103.blogspot.com/


Tarikh Tutup: 24.2.2011



Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur : 29 bulan
Tarikh Lahir : 29.09.2008
Nama Ibu : eima


Naj Joint Click Here

contest anak & ayah serasi bersama

by
http://lalacila.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 20.2.2011





Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur : 29 Bulan
D.O.B Anak : 29.09.2011
Nama Ibu: eima


Tag: 
Mamalyna
NiniD
Mrs.K
Bunga
mamalieyna



Nak Joint Click here

My 1st GA ~ 1st Year Adam Firdaus"

by
http://ytelife.blogspot.com

Tarikh Tutup: 22.2.2011



Wishes utk Adam

semoga adam menjadi anak yg berjaya dunia akhirat
HAPPY BIRTHDAY !!

 
Nak Joint Click Here

CONTEST MATA BULAT !

by
http://deebanur.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 13.3.2011
 
 
 
Tag:
NiniD
Mamalyna
Mrs.K
 
Nak Joint Click Here

Mika Simple Giveaway

by
http://lakaranhatii.blogspot.com/2011/02/mika-simple-giveaway.html


Tarikh Tutup: 13.3.2011



SAYA SUKA SINGGAH BLOG MAMAMIKA KERANA saya dah menang 2 kali hadiah dr contest/GA mamamika lagipun mamamika slalu update cerita terkini pasal mika ngan isu sensasi...I loike !!




Nak Joint Click Here

Wednesday, February 16, 2011

Tuesday, February 8, 2011

My Hardworking Child/Children Contest

by


Tarikh Tutup : 10.2.2011





Tag :
Mamalyna
NiniD


Nak joint Click Here

CONTEST NAMA BABY SAYA

by


Tarikh Tutup : 1.3.2011




Dari mula mengandung hingga dah nak  bersalin aku masih tak dapat cari nama yang sesuai utk anak aku ...
dah puas aku dok menelek buku² nama dalam Islam tp masih tak dpt cari lagi 
aku suruh enPanjang(husband) carikan pun sama 
die pun blurr gitu 
wlupun aku tak brape nk pasti ape jantina anak dlm kandungan aku 
sbb aku tak mau scan/ultrasound sbb nk surprise 
nk rasa moment bila misi tunjuk jantina kat aku lepas baby kuar 
wlu cam mane tp naluri keibuan aku berkata "aku mengandungkan baby boy"
mmg aku tak penah cari pun nama² utk baby girl


dah hampir menunggu hari utk bersalin ...
MY SIL dtg jalan² kat umah aku 
sambil dok bersembang² die ade ckp ...
"klu akak ngandung lagi akak nk letak nama anak akak"
Muhammad Adib Fahim

dan secara tak sengaja aku ter 'set' plak ngan nama tu dlm otak aku ni 


pada 29.09.2008 jam 2.45 pm 
selamat dilahirkan seorg bayi lelaki yg sempurna, sihat dan cukup sifat 
seberat 2.78 kg secara normal


dah seminggu tempoh berpantang ...
bayi kecil aku masih belum bernama...
aku masih la tercari² nama yang sesuai ...
dan dah hampir tiba utk enPanjang balik KL untuk kembali bekerja & pergi daftar kan baby kami


aku buntu ...buntu sgt time ni ...
tetiba aku teringat nama yg SIL aku ade ckp tuh 
Muhammad Adib Fahim

sedap plak nama tuh ..
maksudnye pun bagus

aku ngan enPanjang decide nk letak nama anak kami ngan nama 
Muhamad Adib Fahim bin Muhamad Azhari

Muhamad ejaan nye aku samakan ngan ejaan abahnya

Muhamad = yang Terpuji
Adib = Sasterawan/Penulis/Pujangga
Fahim = Faham

aku panggil anak aku dengan nama Fahim
tapi maksud Fahim mmg dah serasi ngan my boy rasa nye 
dr baby lagi ... Fahim mmg faham ape yg kite cakap 
ape yg kite suruh 


so org yg beri nama kepada anak aku adalah MY SIL 




ini la Muhamad Adib Fahim b. Muhamad Azhari


Mama Berharap Fahim menjadi anak yang soleh, beriman dan berjaya dunia Akhirat 

Fahim adalah anugerah terindah untuk mama & abah 
sayang Muhamad Adib Fahim 



Nak Joint Click Here

D'Aina Collection Give Away

create your own banner at mybannermaker.com!
by
http://liannaumar.blogspot.com/




Tarikh Tutup : 20.2.2011




Tag:


NiniD
Mamalyna
Mrs.K


Nak joint Click Here

Monday, February 7, 2011

ANAKKU SAYANG, ANAKKU RIANG with LITTLE FINGERS

by


Tarikh Tutup : 28.2.2011




Nama : Muhamad Adib fahim
Umur : 28 Bulan
Nama Mama : eima


Perkerjaan eB :
Graphics Designer 


Tag: 
Mrs.K
Bunga
NiniD
Mamalyna


Nak Joint Click Here

Contest Picture Paling Happy

by


Tarikh Tutup: 3.3.2011


Bukti :




tgh hepi sbb dpt nyakat budak kecik ni ... kiki


Nak joint Click Here

GA PERTAMA PONDOKKECILKU

by


Tarikh Tutup : 2.3.2011

Hadiah :

pertama:


kedua: 


Nak Joint Click Here


Lucky Draw Souvenir Dari SABAH

by


Tarikh Tutup : 21.2.2011


syarat²nye cukup mudah:

1. hanya perlu menjadi follower Something To Share With
2. tinggal komen kat entry Lucky Draw Souvenir Dari Sabah
"NAMA nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di URL ADDRESS"

tukar NAMA ngan URL je bubuh korg punya 


Nak joint Click Here

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

by


Tarikh Tutup : 20.2.2011


Nak Joint Click Here

Friday, February 4, 2011