Friday, October 29, 2010

Tuesday, October 26, 2010

The Way They Sleep Giveaway

by


Tarikh Tutup : 30.10.2010



org tido pala atas bantai tp fahim tido kaki atas bantai ...hahaha
mmg kena letak byk bantai kat tepi dinding ...klu mmg berndentum pala kat dinding...

Nama : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 Bulan


Nak Joint Click Here

Monday, October 25, 2010

Giveaway : Teka Fahim Pegang Ape?

::Sticky Entry::


Tetiba aku terasa nk buat GA 
harap² My 1st GA nih mendapat sambutan & harap ramai sudi join... 




Nak Join Click Here







Tarikh Tutup Giveaway : 25 Oktober 2010



BABY AND TOYS CONTEST

by


Tarikh Tutup: 31.11.2010




Nama : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 Bulan

Tag:
Intan Inn
Bunga LieRosQimie


Nak Joint Click Here

Teka Teki Dik Rizki

by

Tarikh Tutup : 4.11.2010


Soalan:
Teka benda dan jumlah
Benda: Belon
Jumlahnye: 23 Belon


Tag :
Intan Inn


Nak joint Click Here

Cute Baby With Buchuk

by
dan



Tarikh Tutup : 25.10.2010




Nama : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 bulan

bucuk kesayangan fahim .... even die sgt berminat ngan DuyYa ...
bucuk & DuyYa ttp nomot 1 tak de nomot 1 @ 2
abah dah jahitkan DuyYa lekat bersama bucuk....


Nak Joint Click Here

last minute joint .... sabo je la .. asek bertangguh je ... dah tak sempat nk cr pic terbaek... mana yg ade je la ... ade luck ...ade rezeki .... TQ Lynn & Mrs.K

Friday, October 22, 2010

Birthday Lucky Draw By Naufal N Nureen

by


Tarikh Tutup : 25.10.2010

Tag:
Intan Inn
Bunga lierosqimie


Nak Joint Click Here

Good Night & Sweet Dreams Contest

by

Tarikh Tutup: 10.11.2010


Fahim tak brape pandai tido sendrik ...sbb dah diajar buai dr baby ...
klu penat sgt die akan tetido sendrik..pic nih adalah moment Fahim tetido dgn sendrik nye ...

Nama : Muhamad Adib Fahim 
Umur : 24 Bulan


Nak Joint Click Here

1st GA dr NUSHA

by


Tarikh Tutup: 8.11.2010


Tag:
mrs.K
Lynn



Nak joint Click Here

Tuesday, October 19, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

by


Tarikh Tutup : 20.10.2010


kategori:
1A - Little Muslim (1 hari - 3 tahun)

Nama : Muhamad Adib Fahim 
Umur : 24 bulan



Harapan mama utk Fahim:
semoga fahim manjadi anak yg baik, soleh, beriman dan taat pada ibu bapanya.  semoga Fahim berjaya dunia akhirat.


Tag :
intan Inn
Mrs.K


Nak join Click Here

Monday, October 18, 2010

PAPA & BABY CONTEST ! !

by


Tarikh Tutup: 14.11.10




Nama Abah :  Muhamad Azhari (Panjang)
Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 bulan

time ni abah ade game Vollyeball kat Stadium Panasonic Shah Alam
even dah cuti tanpa gaji kat tmpt keja lama, abah still pi joint game tuh ..
support department lama die ...
& c kecik Fahim org paling xtive & gembira ....
mama org paling penat .... hehe


Nak Joint Click Here

Thursday, October 14, 2010

Cik Anita Songeh Giveaway

by


Tarikh Tutup :30.10.2010

Tag: 
Mamalyna
Intan Inn

Nak Joint Click Here

GA BANTAL PANAS by bantalpanas-tunkumoden

by


*PEMENANG AKAN DITENTUKAN BERDASARKAN UNDIAN.

*hadiah termasuklah full complete set bantal panas edisi terhad + charger
*bantal panas ini adalah edisi terhad dan belum terdapat lagi di pasaran.
*hadiah akan dihantar terus kepada pemenang dan delivery cost adalah PERCUMA!!!


Tarikh Tutup : 10.11.2010


Nak joint Click Here 

GA kiszydolls by Selipar Jepun Pink



by

Tarikh Tutup : 10.12.2010


kategori 1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)


Nak Joint Click Here

Wednesday, October 13, 2010

SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA



free gift form izyanty collection spa...? new produk




dengan setiap pembelian 5 packet izyanty collection spa, korang akan dapat free gift hot aromaterapi yang bawah tu.


memang wangi sangat aromaterapi nie...selain tu leh relaxkan minda. nanti korang leh rase sendiri k

by

Nak Join Click Here

CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah

by


Tarikh Tutup : 31.10.2010



Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur  : 24 bulan
Nama Ibu : eima


Nak Joint Click Here

Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!

by

Tarikh Tutup: 3.11.2010

Nak joint Click here

Friday, October 8, 2010

Wednesday, October 6, 2010

ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari

by

Tarikh Tutup : 10.10.2010


waktu nih umur Fahim 6 bulan...
mmg suka geget ngan main stereng kta....




Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 Bulan



Nak Join Click Here 

Funny Pose On Raya Contest

by


Tarikh Tutup : 9.10.2010



Time nih fahim tgh sebuk nolong menyapu sampah kat depan rumah ...
rajin bebenor la...org sebuk mkn kuih ngan beraya die sebuk dok menyapu ... time nk snap pic die bleh plak die pi tayang lubang idung separa kembang die tuh siap ngan mata² juling... hahaha



Nama Anak : Muhamad Adib Fahim
Umur : 24 Bulan

email: noor.izmaliza@gmail.com


Nak Join Click Here 

Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!








Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

by


Tarikh Tutup: 4.10.2010


Tema Raya Aidilfitri 1431H warna turquoise ...
keluarga belah husband semua nye biru ...
turquoise kategori biru jugak kan ....
sila abaikan kusyen berterabur ngan kesepahan tuh ..auto timer snap pic sendrik time nih..tak dak org nk tolong amik ..huhu


email : noor.izmaliza@gmail.com